Al meer dan 30 jaar is Garage Watteyne een begrip in de streek!
Het verhaal begon toen Ignace Watteyne en Rita Billiau in 1986 een Citroëngarage in het centrum van Oostvleteren openden. 

Zaakvoerder Ignace: "Onze eerste garage was vlakbij de kerk,maar in 1990 namen we onze intrek in een nieuwbouw in de Veurnestraat. Van hieruit zijn we stilaan gegroeid. Samen met onze medewerker Kyllian Ruyssen bedienen we u ook graag aan ons benzinestation. In al die jaren is de sector enorm geëvolueerd, vroeger had je bijvoorbeeld maar een vijftal modellen. Nu zijn het er drie keer zoveel."

Mede-zaakvoerster RIta vervolgt: "Ook het beroep van garagist veranderde de afgelopen 20 jaar. Via opleidingen bij de constructeur, onze leveranciers en avondonderwijs blijven we steeds op de hoogte van de allerlaatste technieken. We zijn geen grote garage en kennen al onze klanten, hun noden en hun behoeften persoonlijk. Mensen zijn bij ons dus geen nummer."

In 2019 beslistten Ignace en Rita om verder te werken onder de vleugels van Euro Repar Car Service.
Zo blijft Garage Watteyne ook na 30 jaar uw partner bij uitstek voor nieuwe -en tweedehandswagens, herstellingen, carrosserie en brandstoffen.